Donnalle maistuu hyvin huonosti tuo ruokapuoli.......toivottavasti se ei tälläkertaa vietä yhtä pitkää paastoaikaa kuin viimeeksi.....se on meinaan jotain niin hermoja raastavaa ettei sitä voi edes sanoiksi pukea. Tilanne on tällähetkellä se että herkut vielä poimitaan muun ruoan joukosta mutta tavis sapuska jätetään sinne odottelemaan Milliä:)

Milli taasen on kuin maansa myynyt kun mamma ei enää lain touhuile hänen kanssaan?????VaikkaMilli kantaa mammalle eteen pallot ym. lempparilelut niin se vaan joko irvistelee tai koisii......        sen on pakko olla kipee tai jotain :(

Lenkit vielä menevät mutta alku on kovin vaivalloista , meno kuitenkin reipastuu kunhan pääsemme tarpeeksi kauas kotoota. Massuaan arvon rouva on alkanut jo päivittäin esittelemään ja on silmiinnähtävän onnellinen kun sitä kehutaan "isoksi ja mahtavaksi", jos tämä odotus menee kuten aikaisempi niin massua aletaan katseleen vaan kiihtyvällä päivävauhdilla...se on hieman hassu otus nääs.

Muutamana aamuna Donna on hieman kakoillut ja ollut toooooosi väsynyt sekä lievästi sanottuna ollut hieman omissa maailmoissaan tyyliin..."tavoittelemaanne koiraan ei juuri nyt saada yhteyttä", eli uskon vahvasti sen olevan kantavana. Ultraan menemisestä en olevielä tehnyt lopullista päätöstä..kattellaan sitä sitten vähän myöhemmin.

Eipä tässä tälläerää taas muuta....palaillaan astialle...

Sari & tytöt